Isnin, 20 Jun 2011

contest gempak !! by Aflina Affandi .


salam semua . kyn tertarik dengan c0ntest ni . hadiah pun the best ! harap2 kyn terpilih jadi pemenang ! amin ya Allah . c0ntest ni ada beberapa kategori . siapa2 yang nak join boleh klik kat sini . mari lah join ramai2 . hadiah menarik menanti anda ! jangan tunggu lama2 . nanti lama2 hadiah d kebas org . ceh ! siap nyanyi lagi c`shekyn ni . nak turun dah hujan , hahaha .

kyn join kategori :

2) untuk blogger wanita ( Aflina Affandi yang memilih pemenangnya )
dan
3) terbuka tapi ini speacial sikit siapa dapat LIKE terbanyak akan menang .


hah ! ini laa picture yang kyn taruh kan ! ini laa barang kesayangan kyn . teddy bear n jam ! sebab benda ni , penuh makna dalam hidup kyn . orang tersayang yang beli kan masa befday kyn . hehe . siapa laa orang tersayang tu ek . 

contest ini berakhir pada :
1 september 2011

kyn tag kepada -->


1 ulasan:

Aflina Affandi berkata...

Kategori number 3 u kene upload pic kat fan page & suruh orang like :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...